25 Ιαν 2017

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ!!!!

Στην Ελλάδα του 2017 θα περίμενε κανείς κάποια πράγματα να έχουν καλυτερεύσει, δυστυχώς αυτή είναι μια ουτοπία.!!!

Και δεν θα δεχτώ ως δικαιολογία ότι φταίει η κρίση !!!

Το αντίθετο θα έλεγα και καιρός είναι να το καταλάβουμε και να το χωνέψουμε : δεν φταίει η κρίση για όλα, αλλά φταίνε όλοι όσοι είναι σε διοικητικές θέσεις.

Και δεν βρομάει το ψάρι από το κεφάλι βρομάει πρώτα από την ουρά !!!

Όταν ο Πρόεδρος και ο γραμματέας ενός χωριού αδιαφορούν πλήρως για τους δημότες τους δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά φταίνε οι δημοτικές αρχές που δεν ξέρουν να ελέγξουν τους υπάλληλους τους !!!

23 Ιανουαρίου 2017 Καστανιά Βέροιας :
εξαιτίας του χιονιού από της 10 Ιανουαρίου 2017 βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους, με μόνη πηγή θέρμανσης το τζάκι επειδή τους τελείωσε το πετρέλαιο( και δεν μπορεί να ανέβει το βυτίο ) με θερμοκρασία μέσα στο σπίτι 9 βαθμούς την ημέρα και λιγότερα την νύχτα, χωρίς νερό εδώ και μέεεεεεερες και με αδέσποτα σκυλιά που κατασπαράζουν τις γάτες, τα σκιουράκια και ότι κινείται επειδή πεινάνε !!!

Ζέστη δεν έχουν, νερό δεν έχουν, φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους μήπως τους ορμήξουν τα πεινασμένα σκυλιά και περιμένουν εδώ και 14 μέρες να έρθει κάποιος να τους ανοίξουν το δρόμο !!!

Παρόλο που φίλοι επικοινώνησαν με τον πρόεδρο και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση αυτή (μια φορά τους έκλεισε και το τηλέφωνο στα μούτρα !! ) εδώ και 14 μέρες ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΘΗΚΕ ΚΑΝΈΝΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΤΟΠΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!

Οι δρόμοι μέσα στο χωριό είναι ανοιχτοί μέχρι και στο τελευταίο σπίτι πριν το δάσος, την ανηφόρα όμως όπου ζουν αυτοί οι άνθρωποι δεν τους ενδιέφερε να την καθαρίσουν !!!

Ως δικαιολογία άκουσα πρώτα : εμποδίζει το αμάξι τους επειδή είναι πάνω τέρμα στην ανηφόρα και δεν μπορούμε να στρίψουμε ( πριν φτάσουν πάνω υπάρχουν 2 αλάνες όπου θα μπορούσαν να γυρίσουν το μηχάνημα και ας καθάριζαν 10 μέτρα, 20 μέτρα από τα 100 )

Η επόμενη δικαιολογία : φοβόμαστε να ανεβούμε την ανηφόρα μήπως γλιστρήσει το μηχάνημα

Η τρίτη δικαιολογία : ο δρόμος είναι στενός και δεν χωράει το μηχάνημα

3 διαφορετικές δικαιολογίες για να μην ασχοληθούν !!!!

Μην προ τρέχετε να τους δικαιολογήσετε ΔΙΟΤΙ :

Αφού τηλεφώνησα στην αστυνομία για τα επικίνδυνα σκυλιά και με παρέπεμψαν στο Δήμο χρειάστηκε 30 ολόκληρα λεπτά και 10 τηλεφωνήματα με 10 διαφορετικούς υπάλληλους ( ο καθένας με μια απάντηση – διαφυγής του στυλ » δεν ξέρω, δεν είμαι αρμόδιος, είμαι καινούρια … )για να μπορέσω να μιλήσω επιτέλους με κάποιος που ενδιαφέρθηκε και είχε την υπομονή να ακούσει τα τραγικά της κατάστασης !!!!!!

Να είναι καλά η προϊστάμενη του τμήματος των αδέσποτων του Δήμου Βέροιας η οποία με άκουσε κατέγραψε την καταγγελία, κράτησε τα τηλέφωνα μου και έστειλε τον Δασοφύλακα για να εκτιμήσει την κατάσταση !!! Ο αντιδήμαρχος ενημερώθηκε και τελικά θα έρθει το GCB για να ανοίξει ο δρόμος και θα βρουν τρόπο να πιάσουν τα αδέσποτα σκυλιά!!!

Συμπέρασμα : Όντως υπάρχει τρόπος να ανοίξουν τον δρόμο αλλά δεν ενδιαφέρθηκε ο Πρόεδρος … Άραγε γιατί να ενδιαφερθεί ο Πρόεδρος αφου αυτοί οι καημένοι άνθρωποι δεν τον ψήφισαν !!!! Για πιο λόγο να προσπαθήσει να ανοίξει τον δρόμο, για πιο λόγο να ενδιαφερθεί και να πάει να δει αν χρειάζονται βοήθεια αφού αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Καστανιοτες αλλά είναι ξένοι !!!!

Καταγγέλλω λοιπόν, τον Πρόεδρο της Καστανιάς Βέροιας για αμέλεια, αδιαφορία και μη τήρηση των καθηκόντων του ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανέας και τις Δημοτικές Αρχές για ανικανότητα ελέγχου των υπάλληλων τους από όλες τις βαθμίδες !!!!!

Ιζαμπέλ Δέδε

Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν θα μου είναι έκπληξη εάν από εδώ και στο εξής αντιμετωπίζω διάφορες καταστάσεις και δυσκολίες στις επόμενες συναλλαγές με τις παραπάνω Αρχές ως αντίποινα της καταγγελίας αυτής.