9 Ιουν 2016

STREET ART FESTIVAL: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9-10-11 IOYNIOY 2016


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo και τη «Shows & Arts Festival» συνδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Street Art Festival, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες graffiti, street artists, μουσικοί, εικαστικοί, χορευτές, skaters, riders από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δώσει και δίνουν το παρόν και συμμετέχουν ενεργά στο #SAF, μεταμορφώνοντας έναν industrial και urban χώρο, γνωστό σε όλους μας, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε κάτι το τελείως διαφορετικό, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις καλλιτεχνών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το
τριήμερο 9 – 10 – 11 Ιουνίου 2016 συναυλίες, σεμινάρια, shows, εικαστικές παρεμβάσεις και αναμορφώσεις του χώρου, διαγωνισμοί, εκθέσεις και πολλές ακόμη εκπλήξεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Street Art Festival 2016.

Αναλυτικό πρόγραμμα για τις μουσικό line up, τα σεμινάρια και τις ώρες που ανοίγουν οι πόρτες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.streetartfestivalthessaloniki.com.