28 Αυγ 2015

70 ΧΡΟΝΙΑ UNESCO - ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο Δήμος της Ηρωικής Πόλης Νάουσας, διά της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Νέων του CIOFF®, διοργανώνουν εορταστική επετειακή εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εβδομήντα ετών της UNESCO, και των σαράντα πέντε ετών συνεργασίας με τον CIOFF®.


Οι επετειακές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 4-5 Σεπτεμβρίου 2015, με κορύφωσή τους το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς «ΕΡΙΑ, με κεντρικές ομιλήτριες, την κυρία Μαρία-Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου-Τζιτζικώστα, Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, και την κυρία Magdalena Tovornik, εκπρόσωπο του CIOFF® στην UNESCO.

Πρωταρχικό μέλημα του Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Νέων του CIOFF® είναι μέσω του εορτασμού των δύο σημαντικών αυτών επετείων στην πόλη μας, να προσεγγίσουμε και να γνωρίσουμε τους σκοπούς και το έργο που επιτελεί η UNESCO σε παγκόσμιο πολιτισμικό επίπεδο. Είναι τιμή μας, που στο Δήμο μας, θα εορτασθεί η ολοκλήρωση ενός κύκλου εργασιών και θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την συνέχιση της επιτυχημένης και αρμονικής συνεργασίας της UNESCO και του CIOFF®.