19 Ιουν 2015

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - "Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΡΟΝΤΙΔΗ

Η Καλλιτεχνική Εταιρία “Προσκήνιο” και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι “H ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ”, την Τρίτη 23 Ιουνίου στο Ανοικτό Θέατρο Αλεξάνδρειας, στις 21:00 με Γενική είσοδο 5 ευρώ.


Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι ¨ H ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ¨, ξεκινώντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα από τις 28 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι τέλος Αυγούστου του 2015.
Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη. Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.
Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Θωμαή Μωυσίδου, Γιώργος Ζακάπας, Σωτηρία Σακαλάκη, Αναστασία Διατσίδου, Αναστασία Μαυροπούλου, Στέλιος Κάτσικας, Θοδωρής Γεωργίτσης. Γιώργος Ροντίδης Σκηνοθέτης

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6944062928

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ