21 Ιουν 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ!

Κρούσματα κλοπής από επιτήδειους απατεώνες «υδρομετρητές», που εκμεταλλεύονται την άγνοια ανυποψίαστων συμπολιτών μας, καταγγέλθηκαν
 στην ΔΕΥΑΒ, η οποία έστειλε σχετική ανακοίνωση, με σκοπό την προστασία των πολιτών:

Με αφορμή το απίστευτο και συνάμα πρωτοφανές για την περιοχή μας γεγονός κλοπής και εξαπάτησης πολιτών, που σημειώθηκε πρόσφατα, από επιτήδειους απατεώνες «υδρομετρητές», που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας, εφιστούμε ιδιαιτέρως τη προσοχή των συμπολιτών μας.

Η ΔΕΥΑ Βέροιας ενημερώνει τους συμπολίτες μας, ότι οι ελεγκτές των υδρομέτρων είναι οι ίδιοι κάθε φορά, είναι όλοι τους εφοδιασμένοι με ειδική ταυτότητα της Υπηρεσίας με τα προσωπικά τους στοιχεία που φέρει την θεώρηση του Γ. Διευθυντή της επιχείρησης. Παρόμοια ταυτότητα φέρουν και οι αλλά και οι υδραυλικοί της επιχείρησης (παράδειγμα ταυτότητας στην παραπάνω φωτογραφία).

Σε κάθε περίπτωση αμφιβολίας για το πρόσωπο του υδρομετρητή ή υδραυλικού, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να ζητούν και να ελέγχουν τα στοιχεία τους επικοινωνώντας στην ανάγκη και με την ΔΕΥΑ Βέροιας για επιβεβαίωση.

Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας και προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών αρχών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας