21 Ιουν 2015

ΗΜΑΘΙΑ - Η ΖΗΛΙΑΡΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!(ΦΩΤΟ)

Οι υπάλληλοι εταιρίας σεκιούριτι έσπευσαν να επιληφθούν περιστατικού, έπειτα από ενεργοποίηση συναγερμού που έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε εξοχική κατοικία, η οποία - σύμφωνα με πληροφορίες - είχε ξεσηκώσει ολόκληρη τη γειτονιά και τη γύρω περιοχή.

Ωστόσο, έμειναν άφωνοι καθώς στον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ξέφρενο πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων. Πάρτυ το οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, επαναλαμβανόταν ανά Σαββατοκύριακο στον ίδιο χώρο και στο οποίο έπαιρναν μέρος ζευγάρια από την Ημαθία και όχι μόνο!

Ζευγάρια που ήθελαν να δοκιμάσουν τη «μαγεία» του... swinging και να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις με άλλους τρόπους και διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, πέραν των «παραδοσιακών» και «ορθόδοξων», στον ίδιο χώρο και μαζί!

Γιατί, όμως, κλήθηκε η εταιρία στο πάρτι και το «χάλασε»; Γυναίκα που συμμετείχε ενεργοποίησε τον συναγερμό ακριβώς για να χαλάσει το πάρτυ, επειδή… ζήλεψε που ο άντρας της ερωτοτροπούσε και επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ με άλλες γυναίκες και εκείνη, όλη τη νύχτα, ούτε που την κοίταξε!

Η ζηλιάρα γυναίκα, η οποία με το σύζυγό της, εδώ και κάποιους μήνες, από περιέργεια στην αρχή και αναζητώντας τρόπους να ικανοποιήσουν το τρελό τους πάθος για σεξ και να γευτούν τις φαντασιώσεις τους, μέσω facebook έκαναν τις πρώτες επαφές και επικοινωνίες με άλλα ζευγάρια από την Ημαθία την Θεσσαλονίκη και «μυήθηκαν» στους κανόνες των πάρτυ, ήταν που με την επιμονή της έκαμψε κάποιους ενδοιασμούς που σε πρώιμο στάδιο είχε ο σύζυγός της.