23 Απρ 2015

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Γνωρίζεται ότι μέλη του Παραρτήματος Ημαθίας της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών θα επισκεφθούμε το Άγιο Όρος από 7 έως 9 Μαΐου 2015.


Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την Εληά στις 05.30 της 7ης και θα περάσουμε από την Αλεξάνδρεια και τη Θεσσαλονίκη, με προορισμό την Ουρανούπολη.  Από εκεί με πλοιάριο στη Δάφνη και κατόπιν με λεωφορείο στις Καρυές όπου θα καταλύσουμε στην Ιερά Σκήτη Αγίου Ανδρέου για δύο βραδιές. Από εκεί, όσοι επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν άλλους προορισμούς της επιλογής τους.

Η επιστροφή μας θα γίνει το Σάββατο 9 Μαΐου. Θα αναχωρήσουμε το πρωί με λεωφορείο από τις Καρυές για Δάφνη. Το πλοιάριο θα αναχωρήσει την 12.10 για την Ουρανούπολη, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε για Θεσσαλονίκη-Αλεξάνδρεια-Βέροια, με εκτιμώμενη ώρα άφιξης την 17.30.

Το κόστος κατ’ άτομο, είναι συνολικά περί τα 75€.

Το εκάστοτε αναλυτικό/ενημερωμένο πρόγραμμα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας, στη διεύθυνση: https://drive.google.com/file/d/0B-gpFu267pIiT2tiazRuMGhwMWs/view

Υπάρχουν λίγες κενές θέσεις και για μη συναδέλφους, επιθυμούντες συμμετοχή, που πρέπει να περάσουν από τα γραφεία μας μέχρι την 13.00 της 27 Απρ. 2015.


Για το ΤΣ/ ΕΑΑΣ Ημαθίας,
Ο Πρόεδρος, Αντιστράτηγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας
Ο Γραμματέας, Αντισυνταγματάρχης εα Ιωάν. Πανταζής