28 Απρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 28/4

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αναθεωρήσεις επί των αναθεωρήσεων και αυτό σε ανακατεύει πιο πολύ από όλα γιατί διαπιστώνεις πόσο πολύ έχεις αφήσει ένα τομέα πίσω σου που αφορά κυρίως στην μεθόδευση και την οργάνωση σε θέματα καθημερινότητας. Έχεις ένα βουνό πρακτικά ζητήματα που πρέπει να επιλύσεις.

Ερωτικά: Πρέπει να συγκεντρωθείς για να καταλάβεις ότι πίσω από μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και από αυτό που βλέπεις υπάρχει κάτι άλλο κι αυτό σε κουράζει και σε εξαντλεί. Αν σχετίζεσαι με τον Ιχθύ θα αναλάβεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα γιατί δεν μπορείς να θυσιάζεσαι για ένα άτομο που τελικά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να προχωρήσεις μια δουλειά, αν δεν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις με βάση την λογική μάλλον θα μείνεις πίσω και θα τρέχεις μετά για να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Περνάς από την θεωρία στην πράξη και νιώθεις καλύτερα γιατί βλέπεις ποιο είναι το λάθος και το σωστό και άλλα κρατάς κι άλλα πετάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να πάρεις κάποιες καλές απαντήσεις για την υγεία σου ή για ένα ακίνητο και αυτό να σου δώσει κουράγιο αλλά και έμπνευση για να κάνεις όλα αυτά που πιθανόν είχες αφήσει.
Ερωτικά: Η λογική θα σε κρατήσει και κυρίως θα σε βοηθήσει να μην ονειροβατείς. Μπορεί αν έχεις αναλώσει πολύ χρόνο για να σκέφτεσαι ή να υποθέτεις τι ακριβώς νιώθει ο Κριός ή ο Ζυγός για σένα, να έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά, επειδή δεν έβγαλες άκρη γιατί η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα θα βγάλεις χρήματα και αυτό θα σε ευχαριστήσει γιατί η ασφάλεια για σένα είναι σημαντική αλλά κι αν ακόμα δεν πάρεις αυτά που περιμένεις, τουλάχιστον οι υποσχέσεις που θα σου δώσουν θα είναι πολύ σοβαρές γιατί το άτομο που συνδιαλέγεσαι είναι φερέγγυο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις διάφορα να επιμεληθείς αλλά πάντα με άγχος και πιθανόν με μια ιδιαίτερη ένταση. Δεν θα είσαι ο εαυτός σου και θα παρουσιάσεις ένα μάλλον μίζερο και ίσως φοβικό κομμάτι που κρύβεις μέσα σου. Μπορεί να παραπονιέσαι αλλά θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ό, τι κάνεις γιατί δεν δουλεύεις επιφανειακά. Η φροντίδα για το ζωάκι σου ή ενός φίλου σου θα σε κάνει να ασχοληθείς με προσφορά.
Ερωτικά: Όσο και να μην παραδέχεσαι ότι ένας Παρθένος σημαίνει κάτι για σένα, τελικά θα το κάνεις γιατί βλέπεις ότι ίσως να τον χρειάζεσαι σε κάθε σου βήμα. Μπορεί αν είστε μαζί να πάρετε απόφαση να κόψετε το τσιγάρο, το φαγητό ή το ποτό και να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή και γυμναστική. Με τον Καρκίνο θα βρείτε μερικά κοινά σημεία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο σκέφτεσαι λογικά, καταφέρνεις να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που είχες υπολογίσει γιατί όταν στριμώχνεσαι δεν μπορείς να πεις «όχι». Θα επιτύχεις να ολοκληρώσεις μια δουλειά και δεν θα την αφήσεις στη μέση, πρόσεξε όμως τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκληθούν από την διαφορά ιδεολογίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ερμηνεύεις οποιαδήποτε πληροφορία λαμβάνεις πολύ θετικά και κυρίως νιώθεις σε ετοιμότητα να προσφερθείς ολόψυχα σε οτιδήποτε χρειαστεί, ακόμα και αν είναι αγγαρεία, χωρίς να κουράζεσαι.
Ερωτικά: Σήμερα θα φροντίσεις τον Παρθένο γιατί νιώθεις ότι του έχεις υποχρέωση. Ακόμα και φίλοι να είστε και να μην έχετε καταλήξει τι θα γίνει μεταξύ σας και πάλι θα θεωρήσεις σκόπιμο να βοηθήσεις και να στηρίξεις εκεί που σε χρειάζεται, χωρίς να μιλάς και να δημιουργείς εντυπώσεις ότι εσύ τα κάνεις όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση σήμερα να διαπραγματευτείς πολύ ώριμα και να χαλάσεις αν είναι στο χέρι σου κάποιες συμφωνίες που είχαν γίνει βιαστικά γιατί τώρα που βλέπεις με μεγαλύτερη ηρεμία, κρίνεις ότι δεν σε συμφέρουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Κάνεις πολλά αλλά χωρίς να φαίνεσαι και να εμφανίζεσαι εσύ σαν ο κεντρικός ήρωας μια κατάστασης για αυτό θα δουλέψεις ταπεινά και πολύ ήσυχα. Οι επιθυμίες σου και όλα αυτά που θέλεις να έχεις για σένα θα είναι πολύ απλά, ταπεινά αλλά χρήσιμα.
Ερωτικά: Ξεφεύγεις από εκείνη την ρομαντική διάθεση και προτιμάς να είσαι όσο μπορείς χαμηλών τόνων και χωρίς μεγάλες τυμπανοκρουσίες να προσφέρεις στο πρόσωπο που σου αρέσει. Πάντως να ξέρεις ότι όταν δεν μπαίνεις σε ανταγωνισμό, τότε όλα είναι πιο εύκολα και ιδανικά για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή έχεις κάνει πολύ δουλειά και προσπάθεια, θα κερδίσεις χρήματα, αφού όμως έχεις από πριν δουλέψει για συγκεκριμένο στόχο. Αν ασχολείσαι με εμπόριο, φάρμακα και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με εναλλακτικές θεραπείες θα πατήσεις καλά στα πόδια σου γιατί θα βγάλεις κάποια χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Όσο και να μην αφήνεις τον εαυτό σου να ξεφύγει και κάνει τις τρέλες του, τελικά θα του δώσεις το ΟΚ γιατί κάπου έχεις ανάγκη να ξεσκάσεις. Για αυτό θα σε απασχολήσουν μόνο τα δικά σου προβλήματα και όχι των άλλων. Πιθανόν η αλλαγή της γκαρνταρόμπας να σου κάνει καλό γιατί η διάθεσή σου να βάλεις χρώμα δεν είναι και τόσο συχνή.
Ερωτικά: Ζεις μέσα σε μια σχέση και με το ένα πόδι είσαι μέσα και το άλλο έξω γιατί ανά πάσα στιγμή οτιδήποτε δεν σου αρέσει, βάζεις τα πράγματα σου σε μια βαλίτσα και φεύγεις. Τώρα αν φεύγεις είναι μια άλλη ιστορία, αλλά με τον τρόπο σου εξουσιάζεις και δεν σου φαίνεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Στρώνεις μια κατάσταση αυτή την περίοδο και αυτό σε βοηθάει στη συντήρηση κάποιων πραγμάτων που ήδη έχεις ξεκινήσει. Αν προβληματίζεσαι αν θα βρει δουλειά ο/η αδελφός/η σου δεν είναι και πολύ εύκολο να το διαχειριστείς γιατί μπορεί να μην το δείχνεις αλλά στην ουσία υποφέρεις. Το καλό νέο είναι ότι θα έχεις κάποιες καλές ανταμοιβές από τη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Πιέζεσαι, πνίγεσαι αλλά τελικά προσφέρεις σε ένα πρόσωπο που έχει την ανάγκη σου, όσο και να θέλεις να συγκρατηθείς και να κρατήσεις τις σκέψεις σου, κάτι σου ξεφεύγει και εσύ δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το διαχειριστείς. Πάντως αν νιώθεις πνίξιμο μάλλον δεν φταίνε οι εξωτερικές καταστάσεις αλλά αυτά που νιώθεις μέσα σου.
Ερωτικά: Άλλα λέει ο Παρθένος και άλλα εσύ, μέχρι να βρείτε την μέση λύση θα περάσει χρόνος αλλά θα έχεις και κόντρες που δεν είναι του τύπου σου. Μόνο αν σταματήσεις να φοβάσαι την εγκατάλειψη, θα είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή δεν σου αρέσουν οι συμβιβασμοί γιατί νιώθεις ότι σου παίρνουν την δύναμή σου, δε θα συμφωνήσεις με κάτι που θα προσπαθήσουν να σου επιβάλλουν αλλά για να μην χαλάσεις την ατμόσφαιρα δεν θα αρνηθείς, ούτε όμως θα πας σε μια συγκεκριμένη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μένεις με τις καλές τις εντυπώσεις και δεν παραβλέπεις να στηρίξεις και να βοηθήσεις φίλους και άτομα που είναι πολύ κοντά σου και ίσως να έχουν προβλήματα υγείας. Ο σχεδιασμός και γενικά το να φτιάξεις διάφορα αντικείμενα ή να μαγειρέψεις οικολογικά θα σου δώσουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Ερωτικά: Ό, τι και να κάνεις θα το κάνεις πολύ καλά. Από την συμπεριφορά σου μέχρι και να μιλήσεις ή να εκφραστείς με αμεσότητα, θα είσαι ένα άτομο που δείχνει πολύ κοντινό καθόλου απόμακρο και κυρίως πολύ ανοικτό, οπότε και λάθος να έχει γίνει θα διορθωθεί. Ο Παρθένος θα παίξει ρόλο σοβαρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι επαφές με άτομα που έχουν επιρροή και εξουσία μερικές φορές σε γοητεύουν και προσπαθείς ή να του μοιάσεις ή να κάνεις παρέα μαζί τους για να μπορείς να ξεσηκώνεις αυτά που κάνουν. Θα ακολουθήσεις πιστά κάποιες οδηγίες από ένα επιτυχημένο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Πολύ πρακτικά θέματα θα σε απασχολήσουν αλλά δεν θα σου αρέσουν και πάρα πολύ γιατί θα έχεις άγχος και νεύρα. Κυρίως αν σου έχουν πέσει πάρα πολλά και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις πιθανόν να εκνευριστεί πολύ περισσότερο.
Ερωτικά: Ο Παρθένος σε συγκινεί και συγχρόνως σε ενοχλεί που κάνει συνέχεια κριτική και δεν σε αποδέχεται όπως είσαι. Αλλά επειδή έχει καθαρότητα σαν χαρακτήρα τον εμπιστεύεσαι και μπορείς να στηριχτείς πάνω του σε θέματα που εσύ αποφεύγεις ή βαριέσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Πάνω στην δυσκολία μπορεί να κερδίσεις χρήματα γιατί γίνεσαι περισσότερο αποτελεσματικός/η, βελτιώνοντας τις τεχνικές, την παραγωγή και τις συνεργασίες σου. Πάντως όσο πιο ξεκάθαρος/η είσαι, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις μεγάλη άνεση στο να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να βλέπεις ότι μπορείς να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές. Το ότι πιστεύεις στις δυνάμεις σου θα σου δώσει την πεποίθηση ότι είσαι σε καλό δρόμο.
Ερωτικά: Πατάς γερά στα πόδια σου και μόνος/η σου να είσαι δεν σε νοιάζει γιατί εσύ ξέρεις πλέον μέσα σου τι θέλεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό, εφόσον δεν περιπλέκεσαι σε πολλά πεδία και επιθυμίες. Ο Παρθένος σου πάει γάντι αλλά πρέπει να μην το κάνεις και να του λες την αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να κάνεις το ίδιο και τα ίδιο ενώ άλλοι βαριούνται εσένα δεν σε ενοχλεί τόσο γιατί νιώθεις ότι με αυτόν τον τρόπο τα βάζεις όλα σε μια τάξη και πηγαίνουν ρολόι. Πιθανόν να κερδίσεις σήμερα χρήματα αλλά με ένα ρίσκο που θα πρέπει να το πάρεις εσύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Αγχώνεσαι για τα πάντα και ίσως να προσπαθήσεις να βρεις και φταίχτες για κάτι που δεν σου πάει καλά και δεν σου στρώνει. Από την άλλη, η πολύ δουλειά για ένα χώρο που φτιάχνεις σου χαλάει την διάθεση γιατί τα περίμενες όλα πιο εύκολα. Η βάρδια, επίσης, πιθανόν για να προσέχεις ένα πολύ δικό σου άτομο θα σε κάνει να νιώσεις περιορισμό.
Ερωτικά: Δεν περνάς καλά και στην προσπάθειά σου η ημέρα σου να μην είναι βαρετή, ίσως φλερτάρεις ακόμα με ένα πρόσωπο από την δουλειά σου που δεν του είχες δώσει τόσο σημασία και ξαφνικά να σου φανεί πολύ ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς να κάνεις κάτι ξεχωριστό γιατί από αυτό θα φανείς και θα συνδεθείς με μια επιτυχία, όμως προς το παρόν το μόνο που έχεις είναι αγγαρείες και κούραση αλλά στο βάθος του ορίζοντα να βλέπεις κάποιο καλό αποτέλεσμα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να απομονωθείς και να ξεπεράσεις τα θέματα που έχεις σε αναγκάζουν οι καταστάσεις να έχεις δίπλα σου κόσμο και να εξυπηρετείς άτομα που μπορεί καν μην γνωρίζεις πολύ καλά αλλά η πραγματικότητα διαφέρει. Η διατροφή σου θα βελτιωθεί αρκετά και ίσως για λίγο να γίνεις χορτοφάγος.
Ερωτικά: Οι εκπλήξεις δίνουν και παίρνουν από τον Παρθένο που θέλει να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι το μοναδικό άτομο στον κόσμο. Ίσως να μην σε βρει στην φάση που θα χαρείς ολοκληρωτικά αυτή την τιμή γιατί εσύ έχεις κάποια θέματα που σε απασχολούν και μπορεί να ξεχνάς και τον έρωτά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεθείς με κόσμο και αναγκαστικά θα μιλήσεις ανοικτά. Πάντως κάτι που περιμένεις θα γίνει αλλά με την βοήθεια κάποιων άλλων ατόμων οι οποίοι δεν ζητούν και λίγα, αν όμως σου βγάλουν την δουλειά καλύτερα να κρατήσεις τον λόγο σου.


Πηγή: astrology.gr