19 Απρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 20/4

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βαδίζεις πάνω σε πολύ σταθερά χνάρια και μάλιστα μπορεί να συμπεριφερθείς και συντηρητικά. Αλλά ίσως το κάνεις γιατί το μέσα σου λέει να είσαι όσο μπορείς πιο ήσυχος/η.

Ερωτικά: Παρότι ξέρεις ακριβώς τι θέλεις μπορεί να αναβάλλεις ακόμα και συνάντηση, λέγοντας ότι βαριέσαι ενώ δεν είναι αυτή η αλήθεια. Αλλά το κάνεις μάλλον από αντίδραση επειδή έχεις έντονη καχυποψία ότι κάτι δεν πάει καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλύεις περισσότερο τα δεδομένα και ίσως κάτι να σε στεναχωρεί ή να σε κάνει να δειλιάζεις να προχωρήσεις και πιο κάτω. Πιθανόν τώρα να έχεις περάσει στο άλλο άκρο από την πολύ παρόρμηση, στο απόλυτο κράτημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Από σήμερα θα ενδυναμωθείς τόσο πολύ που δεν το περίμενες γιατί ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου. Για αυτό θα ξεκινήσεις μια διαδρομή η οποία θα είναι ανοδική. Μέχρι να φύγει, θα κάνεις πολλά και καινούργια πράγματα τα οποία θα σε αναβαθμίσουν αρκετά.
Ερωτικά: Θα αναθεωρήσεις τη συγκρατημένη συμπεριφορά σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που είναι κατά τη γνώμη σου αρκετά φευγάτο, γιατί θα καταλάβεις ότι όλα μπορεί να είναι μέσα στο μυαλό σου και ρέπει να κάνεις λίγο πίσω. Αυτό θα σε βοηθήσει για να νιώσεις λίγο καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και τελικά να τον εξασφαλίσεις με ένα καλύτερο τρόπο, γιατί έχουν γίνει αρκετές λανθασμένες κινήσεις ακόμα και από την πλευρά άλλων ατόμων που εσύ όμως έπρεπε να τις υποστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να αναγνωρίσεις ότι έχεις κάνει διάφορα, τελικά έρχονται έτσι οι συνθήκες που σε κάνουν να δεις από άλλη οπτική γωνία τις πράξεις σου και ίσως να τις αξιολογήσεις καλύτερα. Το ότι μπορεί να επιμένεις να κάθεσαι με τον εαυτό σου και να μην θέλεις πολλά-πολλά μάλλον είναι το αποτέλεσμα της κούρασης που νιώθεις.
Ερωτικά: Κάνεις σκέψεις κρυφές που ίσως δεν είναι και τόσο θετικές γιατί έχεις θυμό και κυρίως ένταση που δεν την έχεις εκφράσει εδώ και καιρό. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβει το άλλο άτομο τον ψυχισμό σου και να μην σε κρίνει επιφανειακά γιατί εσύ άλλα δείχνεις και άλλα είσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και ίσως να παραπονιέσαι ότι δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις, όλο και κάτι μαθαίνεις πάνω σε θέματα που παλιά αγνοούσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Επιδιώκεις όσο γίνεται να βρίσκεσαι με κόσμο που σου δίνει εκείνη την ζωντάνια που έχεις ανάγκη αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αναπτύσσεις ξανά σημαντικές φιλίες με άτομα που είχατε χαθεί εδώ και καιρό.
Ερωτικά: Η συμβατική ζωή δεν σου αρέσει αλλά σου δίνει εκείνη την σιγουριά ότι όλα θα αλλάξουν και θα πάνε πολύ καλύτερα απ' ό, τι μέχρι τώρα γιατί μπορείς και πατάς γερά στα πόδια σου και βελτιώνεις τις υπάρχουσες καταστάσεις. Με τον Σκορπιό υπάρχουν καλά νέα για αυτό δεν ανησυχείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πας και εδραιώνεσαι μετά από την καινούργια σου εμφάνιση και τακτική και αυτό θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά και πάλι στα πόδια σου και πάνω από όλα να κερδίσεις χρήματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Οι προσπάθειές σου να υλοποιήσεις ένα όραμά σου θα σου δώσουν την δυνατότητα να δράσεις με ένα τρόπο πολύ εμπειρικό αλλά και αρκετά γειωμένο και πρακτικό.
Ερωτικά: Ο έρωτας μπορεί να περνάει από το στομάχι για σένα τουλάχιστον σήμερα γι' αυτό μπορεί να βρεθείτε με φίλους σου να τρώτε και να διασκεδάζετε. Όμως έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι πρέπει να καραδοκείς για να μην γίνει κάτι που δεν θα είναι υπό τον έλεγχό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει καθυστέρηση και δεν μπορείς να δράσεις πολύ γρήγορα, αλλά είσαι αρκετά προσγειωμένος/η και ξέρεις τι θέλεις, γιατί βλέπεις ότι το χρήμα θα έρθει, αρκεί να λειτουργήσεις με πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Επιφανειακά νιώθεις καλά και παρ' όλο που σε τρώει ακόμα μια κατάσταση δεν τη βγάζεις προς τα έξω και συγκρατείς το άγχος και τα νεύρα σου. Βλέπεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάς, να γκρινιάζεις και να κάνεις εκείνες τις ατελείωτες κριτικές.
Ερωτικά: Είσαι αρκετά συγκρατημένος/η και αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες ίσως ήδη σου έχουν γίνει κάποιες αποκαλύψεις. Θα συμπεριφερθείς πολύ διαφορετικά από άλλες φορές και θα κρατήσεις τις υποψίες σου για σένα χωρίς να λες ακριβώς πως νιώθεις ή τι σκέφτεσαι. Μέχρι να αποκτήσεις πάλι το χαμένο έδαφος, προτιμάς να σιωπήσεις για να μην υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζυγίζεις καλά τα πράγματα για να μη χάσεις καμία ευκαιρία, για αυτό θα προσπαθήσεις να κερδίσεις χρήματα από τη δουλειά σου ή να διεκδικήσεις αυτά που σου χρωστάνε.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Πιστεύεις ότι εγκλωβίζεσαι από άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να μην σου πηγαίνουν, όμως ίσως δεν είναι πραγματικότητα αλλά εσύ να τα βλέπεις έτσι. Κάνε αυτό που θέλεις και θα δεις ότι θα βγεις από τη μονοτονία και τις δυσάρεστες σκέψεις.
Ερωτικά: Η προσπάθειά σου να κερδίσεις σε ένα παιχνίδι με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό ίσως δεν έχει αποτελέσματα και εσύ νιώθεις ότι δε σε θέλει. Δεν είναι έτσι αλλά εσύ δεν μπορείς να ξεκολλήσεις αυτή την στιγμή και να δεις κάτι διαφορετικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θεωρείς ότι δεν έχεις τις απαραίτητες δυνάμεις για να καταφέρεις να δεις φως, τελικά με την πίεση θα προσπαθήσεις να υλοποιήσεις κάτι που σου φαίνεται πολύ δύσκολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θα αναπαράγεις κάποιες καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια με τα άλλα άτομα γιατί το έχεις ανάγκη. Θα καταφέρεις επίσης να τα εμπιστευτείς που για σένα αυτό είναι το πιο δύσκολο.
Ερωτικά: Μπορεί να συζητήσεις ακόμα και για συμβίωση γιατί το θέλεις πάρα πολύ και τα πράγματα έχουν προχωρήσει και είναι σοβαρά. Ο Ταύρος βέβαια κρατάει τα σκήπτρα αυτής της κατάστασης.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνεργασίες σήμερα σου πηγαίνουν, για αυτό όπου και να πας και να ζητήσεις κάτι, αμέσως θα γίνει, αφού έχεις εκείνη τη δύναμη που πείθει ότι όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αγωνιάς μερικές φορές και αγχώνεσαι, κυρίως αν σε απασχολεί ένα θέμα σπιτιού. Δεν σου αρέσει να είσαι στον αέρα παρ' όλο που είσαι άτομο των ταξιδιών και των μετακινήσεων. Έχεις ανάγκη την βάση σου και την σταθερότητά σου.
Ερωτικά: Το ίδιο αναζητάς και στην σχέση σου και κυρίως επιζητάς την απόλυτη πίστη και αφοσίωση από το άλλο άτομο χωρίς εσύ να είσαι ιδιαίτερα πιστός/η αλλά αυτό χρειάζεσαι να είναι απίκο. Είναι λίγο άδικο και το καταλαβαίνεις αλλά τι να κάνεις;
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να εξαρτάσαι και αυτό σε κάνει έξω φρενών, όμως ίσως να είναι αναγκαίο, γιατί με αυτόν τον τρόπο επιβιώνεις και προσπαθείς περισσότερο να πετύχεις την ανεξαρτησία σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Όταν περνάει ο χρόνος και βλέπεις ότι όλα πάνε ρολόι μπορεί και να φοβάσαι γιατί υποψιάζεσαι ότι κάτι άλλο θα σου ξημερώσει αύριο. Χαλάρωσε και ζήσε την στιγμή, αυτό είναι το μυστικό της καλής ζωής.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση στον Παρθένο γιατί από εκεί εξαρτώνται πάρα πολλά πράγματα. Αν κατά τύχη έχει μάθει ένα μυστικό από την παλιά σου ζωή, μην σε ανησυχεί γιατί έχει κατανόηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν γίνεσαι συγκεντρωτικός/η και δε σε βοηθάνε άλλα άτομα νιώθεις καλύτερα γιατί θέλεις να περνάνε όλα από τα χέρια σου. Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια γιατί θα κουραστείς. Οπότε καλύτερα να κατανέμεις σωστά τις αρμοδιότητες και έτσι θα είσαι και εσύ πιο χαλαρός/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Μπορεί να σε έχει πιάσει μια μικρή τεμπελιά και να μην θέλεις να κάνεις και πολλά πράγματα. Το κυριότερο από όλα είναι να μην πεισμώσεις και να μην κάνεις τσαλίμια όπως, «δεν με υπολογίζετε» ή «πρέπει να κάνω αυτό ή εκείνο» γιατί σήμερα ίσως χάσεις το πνεύμα της ομαδικότητας.
Ερωτικά: Δεν έχεις και μεγάλη διάθεση για επικοινωνία σήμερα για αυτό μπορεί να δημιουργήσεις, χωρίς να το καταλάβεις, μια βαριά ατμόσφαιρα η οποία θα είναι δύσκολο να μετατραπεί γιατί πιστεύεις ότι ίσως χάσεις κάτι μέσα από τα χέρια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προασπίζεσαι τα συμφέροντά σου με τον καλύτερο τρόπο που είναι μεν αρκετά αναχρονιστικός για τα δεδομένα σου, αλλά μερικές φορές ακολουθείς την πεπατημένη και δεν χάνεις τελικά.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο και αυτό θα σε κάνει να απαλλαγείς από φόβους και ενοχές ότι δεν θα τα καταφέρεις ή ότι δεν έχεις λειτουργήσει καλά. Πάντως αν επικοινωνήσεις σωστά θα επιτύχεις μια καλή σχέση με τα συγγενικά σου πρόσωπα ή με γείτονες και φίλους.
Ερωτικά: Ανακαλύπτεις την χαμένη γοητεία σου και θα την εκμεταλλευτείς, με την καλή έννοια. Βλέπεις ότι έχεις απήχηση και αυτό θα σε κολακέψει. Και μόνος/η να είσαι δεν θα κάτσεις να στεναχωρηθείς, αντίθετα θα βγεις έξω για να χαρείς και να περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Με ένα συνεργάτη που μπορεί να βρίσκεται μακριά θα ανταλλάξεις μηνύματα που θα είναι για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των δυο, οπότε μην ανησυχείς αν κάτι δεν στρώνει άμεσα γιατί θα γίνει τελικά αυτό που θέλεις με τον καλύτερο τρόπο.



Πηγή: astrology.gr