15 Απρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 15/4

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση αδράνειας και μπορείς να ονειρεύεσαι πιο εύκολα απ' ό, τι άλλες φορές γιατί κάπου χαλαρώνεις και επειδή δεν θέλεις να αγχώνεσαι, επιτρέπεις στον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Κάποια πρόσωπα δικά σου έχουν ανάγκη να τα βοηθήσεις και θα βρεθείς επί των επάλξεων.

Ερωτικά: Ονειρεύεσαι ότι μπορεί να τα βρεις και πάλι με ένα πρόσωπο που αυτή την στιγμή δεν είσαι μαζί του που ίσως μέσω τρίτων να μαθαίνεις νέα του ή να φροντίζεις να το εφοδιάζεις με δικά σου. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου Παρθένος ή Ιχθύς θα σε αιφνιδιάσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαθέτεις κάποια εφεδρικά εργαλεία τα οποία για να τα κάνεις να σου αποφέρουν εισόδημα πιθανόν να χρειαστεί να δείξεις την χρησιμότητά τους. Ίσως αυτό να μην είναι και πολύ εύκολο για σένα γιατί μπορεί να ωραιοποιείς με κάποιο τρόπο τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Σου φεύγει τελείως το άγχος και βλέπεις με μια πλευρά πιο συναισθηματική τα πράγματα. Η ευαισθησία και η λύπη για μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων θα σε σπρώξει να ξεπεράσεις κάποια ταμπού και όσο μπορείς να γίνεις επιβοηθητικός/η. Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιό σου μπορεί μεν να σε κάνει πιο απόλυτο/η αλλά θα κάνεις πιο σταθερά βήματα.
Ερωτικά: Θα θυσιαστείς για ένα Ιχθύ γιατί δεν θα έχεις εκείνη την επίγνωση και την λογική που πολλές φορές κρατάς σε ψηλό επίπεδο. Η πρόθεσή σου πάντως να κάνεις πίσω με τον Κριό ίσως δεν είναι και τόσο αληθινή, απλά εξαπατάς τον ίδιο σου τον εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι παροχές που παίρνεις από κάποια άτομα μπορεί να μην είναι ικανοποιητικές για να γεμίσεις τα κενά που έχεις αυτή την εποχή αλλά θα δεις ότι υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο ή θα χαλαρώσεις τόσο πολύ που δεν θα φοβάσαι τι θα γίνει στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθεις ένα συναισθηματικό μπέρδεμα και αυτό είναι πολύπλοκο για σένα γιατί δεν έχεις εκείνη την διπλωματία που σε βοηθάει και αντί να ρέει η επικοινωνία, εσύ κολλάς στα ίδια και στα ίδια και δεν δείχνεις την αληθινή σου δύναμη. Να προσέξεις το ποτό και τις κραιπάλες.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να αντιδράσεις δυναμικά μάλλον κάνεις πίσω γιατί σε τρώει η συγκίνηση και πιθανόν η λύπηση. Ίσως να παραπαίεις μεταξύ δυο σχέσεων και να εμποδίζεσαι να βρεις τον αληθινό έρωτα. Η ενδεχόμενη απομάκρυνση από τον Τοξότη θα είναι μάλλον προσωρινή.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις τις αποστάσεις από άτομα που σου ζητούν πολλά πράγματα και κυρίως σε πιέζουν με στόχο να τα λυπηθείς γιατί μπερδεύεσαι και ίσως δεν μπορείς να πατήσεις πόδι εκεί που πραγματικά χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η αναφορά σε θέματα που μπορεί να βγάζουν την ευαισθησία σου προς τα έξω θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς και στα δικά σου εσωτερικά ζητήματα και έτσι θα νιώσεις καλύτερα.
Ερωτικά: Οι αντιστάσεις σου θα καμφθούν γιατί θα πιστέψεις ξαφνικά ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει με εσένα και τον Τοξότη. Αν σας ενώνει θρησκευτικό συναίσθημα ίσως να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση για αυτά που σας χωρίζουν και σας ενώνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις κάτι το οποίο θα γίνει πολύ πιο εύκολα από ό, τι νόμιζες και διαισθάνεσαι ότι κάτι καλό θα συμβεί ξαφνικά και θα φανεί σαν να λειτουργεί ο από μηχανής Θεός.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κυρίως με άτομα που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα μαζί σου ή με απόψεις και θεωρίες που δεν είναι και πολύ προσφιλείς σε εσένα, γιατί μετράς πιθανότητες και δεν αισθάνεσαι ότι πατάς σε ασφαλές έδαφος.
Ερωτικά: Μπορεί να παρασυρθείς από τα συναισθήματα του Ιχθύ και θα σε βάλει χωρίς να το καταλάβεις στον δικό του δρόμο. Ενώ νιώθεις ότι έχεις ισχυρή συνείδηση, κάπου παρασέρνεσαι συναισθηματικά και αυτό είναι που σε καταβάλλει και γίνεσαι μοιραίο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ θέλεις να συνεργαστείς τα όρια είναι ασαφή. Το ίδιο ισχύει και για κάποιες πληρωμές που πρέπει να κάνεις και δεν ξέρεις ακριβώς πόσα πρέπει να πληρώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς όσο μπορείς να εξυπηρετήσεις άτομα που είναι στο πολύ κοντινό σου περιβάλλον και σου βγαίνει μια μεγάλη ευαισθησία. Οπότε αυτό σε καταβάλλει και ίσως σε ωθεί σε μια πολύ ασυνήθιστη συμπεριφορά.
Ερωτικά: Η κρυμμένη σου πλευρά θα βγει με ευκολία και θα σταθείς στο δικό σου πρόσωπο όσο μπορείς και με ένα τρόπο πολύ δοτικό. Ίσως μπερδευτείς από διάφορα αιτήματα ή σε παραπληροφορήσουν. Η σχέση σου με τον Ιχθύ θα είναι κοντινή, όμως θα έχεις και κάποιες δυσκολίες εξαιτίας της ασάφειας που επικρατεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποια πρόσωπα θα σου φανούν ιδανικά και θα εκφράσεις την επιθυμία να είσαι μαζί τους, όμως μπορεί να βλέπεις αυτό που θέλεις εσύ και να σου ξεφεύγει η πραγματικότητα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Όσο και να αγνοείς κάτι ή εδώ και πολύ καιρό αποφεύγεις, θα διαπιστώσεις ότι εξαιτίας του έχεις μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και προς τα πού να πας, ούτε αφήνεις τα άλλα τα άτομα γύρω σου να καταλάβουν τις προθέσεις σου.
Ερωτικά: Όσο σε παρασύρει ο Παρθένος τόσο θα παιδεύεσαι γιατί η κατάσταση μεταξύ σας είναι πολύ μπερδεμένη. Εσύ μπορεί να σκέφτεσαι να του αρνηθείς και το άλλο πρόσωπο να περιμένει από εσένα λαγούς με πετραχήλια. Το πιο δύσκολο είναι να είσαι με τον Ιχθύ γιατί υπάρχει ανάμεσά σας μεγάλη παραπληροφόρηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο εσύ δεν αφήνεις να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και απλά υπάρχουν και σε γεμίζουν ψευδαισθήσεις, κυρίως μέσα στην καθημερινή σου εργασία, τόσο δεν θα βρίσκεις πεδίο δράσης και θα δείχνεις ότι είσαι έρμαιο των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Περιμένεις να γίνει κάτι σημαντικό και, επειδή το νιώθεις, με τον τρόπο σου το καλείς. Όσο βρίσκεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου και το συναίσθημά σου διοχετεύεται σωστά πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά και το ηθικό σου είναι πολύ ακμαίο. Επειδή πιθανόν να έχεις μια πληγή από το παρελθόν καλύτερα να προσπαθείς να την καλύψεις με δημιουργικό τρόπο και όχι με ποτό ή ξενύχτια.
Ερωτικά: Έχεις πολλές ευαισθησίες απέναντι στον Παρθένο και θα βρεθείς κοντά του αφού νιώθεις ότι μπορεί να αρχίσεις να δένεσαι μαζί του. Όσο πάντως δείχνεις το καλό και φιλόξενο πρόσωπό σου, τόσο πιο εύκολο είναι να πλησιάσεις ένα άτομο που μάλλον σε φοβάται και δεν κάνει μεγάλες παραχωρήσεις απέναντί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεσαι και έχεις εμπιστοσύνη και όταν το νιώθεις έτσι πάντα έχεις κάτι να λαμβάνεις και να περιμένεις από τις πηγές που έχεις ανακαλύψει. Το ρίσκο προς το παρόν δεν έχει θέση στη ζωή σου και θα κινηθείς εκ του ασφαλούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Όσο και να πιστεύεις ότι δεν έχεις προστασία άνωθεν, διαψεύδεσαι μόλις αρχίσεις και αποκτάς και πάλι την εμπιστοσύνη σου. Είσαι γεννημένος/η για να αντιλαμβάνεσαι τα συμπαντικά μηνύματα, απλά τις πιο πολλές φορές το χάνεις γιατί φεύγεις από τον στόχο σου.
Ερωτικά: Η διάρκεια μιας σχέσης δεν έχει για σένα τόσο σημασία, όσο έχει η ποιότητα της επαφής. Με τον Ιχθύ βρίσκεστε σε καλή φάση γιατί κάνει υπομονή ακόμα και στις μεγάλες σου εντάσεις. Αν φερθείς με μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντί του ίσως νιώσει καλύτερα. Αν μπερδεύεσαι με τον Παρθένο χρειάζεται να δείξεις που το πας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ενημέρωση γιατί αρκετές φορές εγκαταλείπεις τα πάντα στη μέση, επειδή πιστεύεις ότι δεν το έχεις ή δεν μπορείς να επιτύχεις, παρασυρόμενος/η συναισθηματικά και αυτό είναι το αδύνατό σου σημείο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Επιδιώκεις να συζητάς και να είσαι όσο μπορείς ανοικτός/η, ακόμα και με άτομα που με τον τρόπο τους δεν σου έδειξαν την υποστήριξή τους. Όμως αυτό τελικά θα σου δώσει το προβάδισμα και θα εξασφαλίσεις καλούς φίλους.
Ερωτικά: Η σχέση σου απαιτεί την αφοσίωση αλλά και τις συναισθηματικές σου ευαισθησίες. Ο λόγος είναι ότι επειδή δεν δείχνεις το εύρος και τις προθέσεις σου από φόβο μην εκτεθείς, το άλλο το πρόσωπο σταδιακά σε αφήσει πίσω του. Αν δεν φοβάσαι, τόλμησε σήμερα να ρισκάρεις και δεν θα χάσεις. Πάντως η διασκέδαση θα σας κάνει καλό και θα σας φέρει πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα γιατί σου ζητείται να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο πολύ καθαρό και ξεκομμένο από το παρελθόν σου, θα τα καταφέρεις, αρκεί να δείξεις εμπιστοσύνη σε άλλα πρόσωπα, να αυτοσχεδιάσεις και να πάρεις και το σχετικό ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Αναγκαστικά μπλέκεσαι με συζητήσεις που ίσως να μην σου φέρουν κάποιο σταθερό και γρήγορο αποτέλεσμα. Η προθυμία σου να βοηθήσεις κάποια άτομα που έχουν προβλήματα υγείας ή ακόμα και η ενασχόλησή σου με ένα συγγενικό πρόσωπο θα σε κάνει να σταθείς σωστά σε ψυχολογικό επίπεδο γιατί θα νιώσεις τις ευαισθησίες τους.
Ερωτικά: Παρασύρεσαι από τα λόγια του Παρθένου και αυτό μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά σε γοητεύει υπερβολικά. Με τον Σκορπιό θα μιλήσετε στο τηλέφωνο και θα συμφωνήσετε να βρεθείτε γιατί οι συνθήκες δείχνουν ότι έχεις λυγίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να συντονιστείς για να κάνεις μια συμφωνία είτε προφορική είτε γραπτή, θα πρέπει να έχεις το μυαλό σου σε μια εγρήγορση, κάτι που δεν είναι εύκολο αυτή την στιγμή. Οι δύσκολοι συνδυασμοί πραγμάτων που απαιτούνται μπορεί να σε φέρουν τελικά σε μια ευνοϊκή κατάσταση.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Γίνεσαι κοινωνός μιας πολύ καλής, προσωπικής εμπειρίας που δείχνει ότι την χρειαζόσουν για να μαζέψεις και πάλι τις δυνάμεις σου. Όσο πάντως αρνείσαι να δεις μια πραγματικότητα που σε αφορά και ζεις σε ένα φανταστικό κόσμο, τόσο θα έχεις την έμπνευση και τον οραματισμό. Αν ασχολείσαι με την φωτογραφία θα βγει το ταλέντο σου. Θα πρέπει πάντως να κρατάς επιφυλάξεις για να μην εκτεθείς από λάθος αντιλήψεις.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα πέπλο μπροστά σου και ίσως να μην βλέπεις πως ακριβώς πρέπει να διαχειριστείς μια σχέση σου που είναι πολύ σοβαρή. Η αντανάκλαση των πράξεών σου θα φανεί στην συμπεριφορά του άλλου προσώπου. Πρόσεξε μην τάξεις πολλά και μετά δεις ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πιστεύεις στις δυνάμεις σου, τόσο θα έρχεσαι σε επαφή με την αλήθεια γιατί μπορεί να βλέπεις διαστρεβλωμένα τις πράξεις συνεργατών ή άλλων ατόμων που προσπαθούν να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.



Πηγή: astrology.gr