18 Μαρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 18/3

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Όλο βρίσκεσαι έξω και γυρνάς από εδώ και από εκεί γιατί δεν θέλεις με τίποτε να μείνεις μέσα και να μουχλιάσεις, όπως λες. Έχεις πάντως μια ιδιαίτερη δυναμική και καταφέρνεις να πείσεις αφενός τον εαυτό σου ότι αυτά που τελικά επιθυμείς είναι για το καλό σου και αφετέρου τους γύρω σου ότι τελικά ξέρεις τι κάνεις.

Ερωτικά: Όσο δεν αποφασίζεις να είσαι συντροφικός/η και βλέπεις τα πράγματα όπως εσύ τα θέλεις και συνεχίζεις να μπαινοβγαίνεις σε μια κατάσταση, τόσο το ανικανοποίητο κομμάτι σου να κυριαρχεί πάνω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να χάσεις το παιχνίδι μέσα από τα χέρια σου και προσπαθείς και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό και γρήγορο, κάνοντας τα πάντα, χωρίς να ξέρεις το ακριβές αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να αγγίξεις το όνειρο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που κατά την γνώμη σου είναι το ιδανικό για να βιώσεις κάτι πολύ έντονο και παθιασμένο. Ίσως οι συνθήκες βέβαια να είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που περίμενες για να είσαι μέσα στο σχήμα που είχες φανταστεί αλλά τουλάχιστον θα έχεις μια πολύ σημαντική ευκαιρία να το ζήσεις έστω και έτσι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φροντίδα και ο κόπος για μια δουλειά τελικά θα σου δώσει το αποτέλεσμα που περιμένεις. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο γιατί θα πας κοντά στην πηγή και θα πιεις το νερό που περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Εξαντλείς όλα τα περιθώρια γιατί θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις και να φερθείς με ανθρωπιά, ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν πει και τα καλύτερα λόγια για σένα.
Ερωτικά: Τα ερωτηματικά για τον Τοξότη είναι πολλά αλλά αν δεν ξεκινήσεις να τα βάζεις σε μια σειρά, άκρη δεν θα βγάλεις, εκτός αν θέλεις να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν με ένα δικό τους χρόνο και ρυθμό, αν φυσικά δεν φοβάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και ίσως να τάζεις ακόμα περισσότερα αλλά η διάθεσή σου θα σε ξεγελάει συνέχεια γιατί δεν θα έχεις και πολύ ενέργεια για να τα ολοκληρώσεις, οπότε σφίξε τα δόντια για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες σου. Γενικά όμως σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στο τι θα υπογράψεις και σε κάθε συναλλαγή σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτε στην τύχη γιατί όλα όσα ξέρεις μπορείς να τα ενώσεις και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να ξεμπλοκάρεις. Τουλάχιστον νιώθεις καλά και είσαι έτοιμος/η να γευτείς και τη θετική πλευρά των πραγμάτων.
Ερωτικά: Από εκεί που ήσουν μαγκωμένος/η τώρα ξέρεις τι περίπου συμβαίνει και με το συναίσθημά σου ορίζεις εσύ τις καταστάσεις. Η επικοινωνία με τον Ιχθύ είναι τόσο θετική που ίσως να αναρωτιέσαι πως έγινε αυτή η ξαφνική στροφή. Με τον Ζυγό μπορεί να μην βλέπεις πολλές αλλαγές για αυτό θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς πιο συνειδητός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι με μια κίνηση που θα γίνει θα εξασφαλίσεις κάποια επιπλέον αμοιβή για σένα και μια ομάδα που δουλεύεις, εφόσον θέλεις να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αλλά αν επιδιώκεις κάτι πιο μακροπρόθεσμο, καλό θα ήταν να σκεφτείς πρώτα πως και πόσο γρήγορα θα κινηθείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μπορεί και να βουλιάζεις μέσα σε σκέψεις, φαντασιώσεις και κυρίως να είσαι σε μια αδράνεια που θα σε εμποδίσει να στεναχωρηθείς ή να δώσεις μεγάλη σημασία σε πράγματα που θα μπορούσαν να σε κάνουν να λυπηθείς.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο μπορεί να κάνεις σχέδια αλλά δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς επιδιώκει από εσένα γιατί την μια ημέρα θέλει να προχωρήσετε μαζί και την άλλη μπορεί να σταματάει γιατί σκέφτεται ότι τα οικονομικά σας το επιτρέπουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις πόδι σε συμπεριφορές που αλλάζουν συνεχόμενα.
Οικονομικά & Καριέρα: Συζητάς για μια κληρονομιά, ασφάλειες και γενικά για το πώς θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου σε σχέση με τρίτους γιατί αν δεν είσαι πολύ σχολαστικός/η μπορεί να εκτεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είσαι σε μια φάση που τα μοιράζεσαι όλα κι αυτό σου δημιουργεί αίσθημα ευθύνης και κυρίως αμοιβαιότητας. Το πιο δύσκολο είναι να κάνεις διάκριση μεταξύ των ατόμων που σε βοηθούν και κάποιων άλλων που δεν έχουν καμία διάθεση ούτε καν να είστε φίλοι γιατί εκεί είναι που μπερδεύεσαι.
Ερωτικά: Επιμένεις να βλέπεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι. Όσο γίνεται αυτό, τόσο χάνεις σε πόντους αλλά πιθανόν και ένα άλλο άτομο που ίσως δεν αντιλαμβάνεσαι ότι σε φλερτάρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρεθείς με ανθρώπους που έχετε κοινές απόψεις ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν γιατί σε έχουν σε υπόληψη. Όμως η πραγματικότητά είναι αλλού. Αν δεν έχεις κάτι πολύ σημαντικό να μοιραστείς, καλύτερα να πάρεις αποστάσεις γιατί μπορεί να γίνουν λάθη σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Για να δεις τις προθέσεις τους κοίτα τι κάνουν και όχι τι λένε.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Δε θέλεις να μένεις στα ίδια για αυτό πρέπει να βρεις τους ρυθμούς σου οι οποίοι μερικές φορές χάνονται στην ροή της ημέρας. Ίσως να περάσεις σήμερα σε μια κατάσταση αρκετά χαοτική και να μην ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Αν έχεις κάποια στεναχώρια πιθανόν να σου δημιουργήσει ψυχοσωματικά θέματα.
Ερωτικά: Δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν σου δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και αυτό σε προβληματίζει. Θέλει να είστε μαζί ή όχι; Και αν ναι, γιατί δεν κάνει κάποια κίνηση να σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις τον κουβάρι;
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τα άτομα που συνεργάζεσαι ή είναι κοντά σου. Ίσως αποφεύγεις να συζητήσεις και ζητάς από τους άλλους να σου μιλήσουν ή να πάρουν το μέρος σου αλλά μη νομίζεις ότι έτσι θα έχεις αποτελέσματα. Καλύτερα όσο δύσκολο και να σου φαίνεται να κάνεις εσύ ό, τι μπορείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η ψυχική σου κατάσταση είναι πολύ καλή και σε βοηθά να αποδεχτείς ακόμα και μια δύσκολη πραγματικότητα. Όσο πιο πολύ δέχεσαι ότι υπάρχουν δυσκολίες που όμως μπορείς να τις διαχειριστείς, τόσο θα ανοίγουν οι δρόμοι πρώτα μέσα σου και μετά προς τα έξω.
Ερωτικά: Δεν σκέφτεσαι και δρας αυθόρμητα γιατί οι αναμνήσεις σε κατακλύζουν και κάνουν την καρδιά σου να κτυπά άτακτα αλλά γλυκά. Το ότι θα δείξεις τα θετικότερα συναισθήματά σου είναι δεδομένο, αφού θα ανασύρεις από μέσα σου όσα ωραία νιώθεις με στόχο να τα μοιραστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Με κάποιο τρόπο παραμερίζεις την φοβία σου και πιστεύεις ότι κάτι καλό θα γίνει, για αυτό το τώρα είναι για σένα πιο σημαντικό, από το να σκεφτείς τι θα κάνεις στο μέλλον ή τι έκανες στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Προτιμάς να συζητάς σε ήρεμους τόνους και να εμποδίζεις οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο από άλλο άτομο ή σκέψη δική σου. Είσαι σε φάση που θέλεις να προσέχεις τι λες, σκέφτεσαι και ακούς από τρίτους γιατί έχεις παρατηρήσει με πόσο μεγάλη τοξικότητα επιβαρύνεσαι.
Ερωτικά: Η σκέψη και μόνο ότι χρειάζεται να είσαι ανοιχτόμυαλος/η και προοδευτικός/η θα σου δώσει την ευκαιρία να μιλήσεις με τον Υδροχόο και να δείξεις μεγάλη κατανόηση για τα προσωπικά του θέματα που όμως επηρεάζουν ένα κομμάτι της δικής σας σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλο κάτι σε τρώει γιατί δεν θέλεις να μείνεις στα ίδια και θα ξεπεράσεις κάποιες γραμμές ασφάλειας που έχεις βάλει. Η εμπειρία θα βοηθήσει στις επαφές και τις συμφωνίες σου που τώρα θα είναι πολύ γρήγορες και δυναμικές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Προσπαθείς να κατανοήσεις πως λειτουργούν κάποια άτομα τα οποία είναι τελείως διαφορετικά από εσένα. Το ενδιαφέρον σου για καινούργιες ιδέες θα σε κάνει να τολμήσεις να ξεπεράσεις τους φόβους και τους ενδοιασμούς σου και να δοκιμάσεις τα πάντα.
Ερωτικά: Ξεπερνάς τις αναστολές σου σε κάποια θέματα που για σένα ήταν κατά κάποιο τρόπο ταμπού και επικοινωνείς με μεγαλύτερη άνεση με τον Ζυγό ή τον Υδροχόο. Όσο βέβαια αναζητάς το διαφορετικό τόσο περισσότερο θα κτυπιέσαι με τον Σκορπιό που δεν σε αφήνει να κάνεις και πολλά από μόνος/η σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα πρέπει να κάνεις τις ανατροπές σου για την προσωπική σου εξασφάλιση αλλά και για να μην παραμένεις στα ίδια. Ίσως το περιβάλλον να ζητά από εσένα κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Μην το αρνηθείς χωρίς να δοκιμάσεις πρώτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις κάνει ήδη την επανάστασή σου γιατί δεν θέλεις να σου ορίζουν άλλοι τι πρέπει να πεις και να κάνεις στη ζωή σου. Οπότε ορθώνεις το ανάστημά σου για να μην σε πιέσει κανένας.
Ερωτικά: Το ότι θα πετάξεις από πάνω σου κάθε τι που σε καταπιέζει θα είναι αυτό που θα σε καθορίσει και θα σε βάλει να σκεφτείς αν μια σχέση σου κάνει ή όχι. Ο Καρκίνος ή το Λιοντάρι θα πρέπει να κάνουν κάτι για να σε συγκινήσουν γιατί περνάς μια πιο προσωπική κρίση και θα πρέπει να το καταλάβουν και να το χειριστούν αναλόγως.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο μπορείς, κάνεις βήματα για να σταθεροποιηθείς. Άλλες φορές τα καταφέρνεις και άλλες όχι γιατί εξαρτάται από το κατά πόσο καλά στέκεσαι στα πόδια σου σε σχέση με τις ικανότητές σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο γιατί κάτι καλό γίνεται.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις ανυπομονησία για πολλά πράγματα αλλά δεν τη δείχνεις γιατί όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους. Όσο πάντως δεν δίνεις και μεγάλη σημασία σε λεπτομέρειες θα είναι δύσκολο για σένα γιατί έτσι μπορεί να γίνουν λάθη.
Ερωτικά: Δεν βλέπεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τα μάτια της αλήθειας. Πιθανόν να χρειαστείς μια ρεαλιστική άποψη για να μην γίνουν παραλείψεις ή λάθη που μετά θα τα σκέφτεσαι πολύ έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να περιμένεις μια δουλειά η οποία δεν είναι εύκολη να γίνει ίσως γιατί είναι πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητες ή ξεπερνά τις φιλοδοξίες σου. Καλύτερα να περιμένεις να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για να αποφασίσεις τι θα κάνεις.




Πηγή: www.astrology.gr