26 Φεβ 2015

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ " ΦΟΥΝΤΕΣ "!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στη Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιούσε την επιχείρησή του για να κρύβει το παράνομο εμπόρευμά του.


Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τον 55χρονο στην περιοχή της Άνω Πόλης, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερό του με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους 4,3 γραμμαρίων, Ένα μικρόδεμα ηρωίνης βάρους 3,5 γραμμαρίων και Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων με σκοπό αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, από αστυνομικούς της Ομάδας Π.Κ.Ε συνελήφθησαν χθες (16-02-2015), 23χρονος αλλοδαπός και 19χρονη ημεδαπή, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών στους χώρους του Α.Π.Θ.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 8,6 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 235 ευρώ. Ακόμη, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της πόλης συνελήφθησαν τέσσερα επιπλέον άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.

ΠΗΓΗ