16 Ιαν 2015

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ ! (VIDEO)

Τα δίδυμα αδέλφια Ρόουντς -The Rhodes Bros, όπως είναι το όνομά τους στο Youtube- αποφάσισαν με την έλευση της νέας χρονιάς να ανακοινώσουν στον πατέρα τους, αλλά και στους 67.000 fans τους στον ιστότοπο ότι είναι ομοφυλόφιλοι.

Στην εισαγωγή τους στο βίντεο και πριν πάρουν στο τηλέφωνο τον πατέρα τους ανακοινώνουν στους subscribers τους: «Με την έλευση της νέας χρονιάς, θέλουμε να επιστρέψουμε (με ένα βίντεο) όσο το δυνατόν πιο αυθεντικό και θέλουμε απλά να σας πούμε όλα όσα θέλουμε να πούμε».


Τότε, οι δίδυμοι ανακοίνωσαν ότι είναι γκέι και πως μόνο ο πατέρας τους δεν γνώριζε από την οικογένεια τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Ετσι, κάλεσαν τον πατέρα τους και έπειτα από πολλή συναισθηματική πίεση , αμηχανία και διάχυτη συγκίνηση, ο Άρον αποφάσισε να μιλήσει: «Εννοώ, δεν ξέρω και πώς να το πω, αλλά ... είμαι γκέι και ο Όστιν το ίδιο».

Κι ενώ τα αγόρια περίμεναν μα αγωνία την αντίδραση του πατέρα, τότε εκείνος απάντησε: «Ξέρετε ότι σας αγαπώ και τους δυο και γνωρίζετε πως αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει.Πρέπει να ζήσετε τις ζωές σας. Πρέπει να κάνετε αυτό που θέλετε».

Δάκρυα ανακούφισης και συγκίνησης κυλούν από τα μάτια του Άρον και του Όστιν, οι οποίοι ολοκληρώνουν το βίντεό τους με ένα μήνυμα ελπίδας, με τον Άρον να δηλώνει: «Βασικά, το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε από όλο αυτό και με αυτό το βίντεο είναι να είστε ο εαυτός σας... όποιος κι αν είναι αυτός... ό,τι κι αν σας κάνει ευτυχισμένους».

Το βίντεο μέσα σε δύο ημέρες έχει γίνει viral και έχει ήδη πανω απο 5.000.000 κλικ.



iefimarida.gr