29 Ιαν 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 29-1

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Όταν έχεις επικοινωνιακή διάθεση δείχνεις όλα σου τα χαρίσματα και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να κάνεις τα δύσκολα εύκολα. Η δημοτικότητά σου μέσω του λόγου και γενικά της εμπιστοσύνης που εμπνέεις θα σου φέρει νέο ρεύμα φίλων και γνωριμιών.


Ερωτικά: Θα βρεθείς με το πρόσωπο που θέλεις και φυσικά θα περάσετε καλά γιατί θα έχεις αρκετό κέφι. Αν κάτι δεν θα σου αρέσει θα το αφήσεις πίσω σου για να είσαι όσο μπορείς ήρεμος/η και κεφάτος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγαίνεις από τη στενωπό που σου έχει επιβληθεί από τις εξωτερικές συνθήκες γιατί ο ρόλος σου αυτή την περίοδο είναι κάπως παρασκηνιακός λόγω της έλλειψης δράσης που μπορεί να υπάρχει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις μεγάλη διάθεση να μοιραστείς και να κάνεις αρκετά πράγματα. Ευτυχώς δεν νιώθεις κούραση για αυτό θα βγεις έξω και θα έχεις διπλωματικές διαθέσεις. Θα διαχειριστείς όλα σου τα θέματα με ευελιξία, χιούμορ και επικοινωνιακό ταμπεραμέντο.
Ερωτικά: Μπορεί να δείχνεις ότι φάσκεις και αντιφάσκεις γιατί άλλα υποσχέθηκες με τον τρόπο σου εχτές και άλλα να δείχνεις σήμερα επειδή είναι πιθανό κάτι να σε έχει επηρεάσει. Με τον Ιχθύ θα έχεις μια διάψευση και ίσως ψάξεις να βρεις που είναι το ψέμα και που η αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με κάποια άτομα μπορεί να είναι κάπως δύσκολη γιατί υπάρχουν διαφορετικές ιδέες που δημιουργούν σύγκρουση στην υλοποίησή τους. Σήμερα όμως θα ρίξεις νερό στο κρασί σου και θα δεχτείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα, βρίσκοντας λύσεις γιατί έτσι θα αποφύγεις τις αντιθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθεις καλά γιατί έχεις μια συναισθηματική και νοητική αρμονία και αυτό θα σε αναπτύξει πιο εύκολα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις μια ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις για κάτι που σε απασχολεί πολύ καιρό και θα δώσεις πολύ θετική ερμηνεία στα πράγματα. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος και είναι ο πλανήτης σου θα σε κάνει να σκέφτεσαι με ένα πιο εσωστρεφή τρόπο, όμως θα οδηγηθείς σε ασφαλή αποτελέσματα.
Ερωτικά: Έχεις μια θετική εικόνα αυτή την στιγμή για την ερωτική σου ζωή. Η ευαισθησία σου θα σε βάλει σε κάποιους μικρούς μπελάδες και ίσως να παρατραβήξεις τις αποφάσεις σου βάσει συναισθηματικών διαστρεβλώσεων. Κυρίως με τον Παρθένο ή Ιχθύ θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αντιστρέψεις την πραγματικότητα και να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε πάνε πιο μπροστά από αυτό που ήδη έχεις στα χέρια σου. Το καλό είναι ότι αποφασίσεις λογικά για να μια δουλειά που ήδη έχει ξεκινήσει και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις πίσω αυτά που έχεις στερηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις μεγάλη όρεξη να μιλήσεις αλλά όχι απαραίτητα με πολύ κόσμο γιατί πρέπει να πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου. Αν ένα άτομο πολύ δικό σου έχεις κάποια προβλήματα υγείας πιθανόν να χρειαστεί να σταθείς πολύ κοντά του.
Ερωτικά: Συζητάς με το άτομο που είστε μαζί αλλά δεν ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου και ίσως τα περιθώρια που δίνεις να είναι πολύ μικρά. Ο λόγος είναι ότι θέλεις κάπως να το δοκιμάσεις και νιώθεις στο βάθος μια ανασφάλεια γι' αυτό, έστω και ασυνείδητα, κάνεις αυτά τα πειράματα. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος θα είναι τα άτομα που θα σε κάνουν να ανησυχήσεις περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δίνεις κάποια περιθώρια για να ελέγξεις αυτά που θέλεις και κυρίως τους συνεργάτες σου επειδή κάποιες συμπεριφορές σε προβληματίζουν. Θέλεις να κάνεις δουλειές που ίσως είναι έξω από την καθημερινή σου απασχόληση γι' αυτό θα συζητήσεις με πολλά άτομα για να πάρεις όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες να μιλήσεις και οι επαφές με άτομα που ίσως είναι έξω από τις δικές σου τις δραστηριότητες πιθανόν να σου δώσουν κάτι παραπάνω από ό, τι περίμενες.
Ερωτικά: Είσαι από αυτούς που όταν τους δίνεται κάτι καλό ποτέ δεν το ξεχνούν. Για αυτό σήμερα μπορεί να βγεις με ένα άτομο που πιθανόν να το ξέρεις από το παρελθόν και θέλεις να του δείξεις την θετική γνώμη που έχεις για αυτό. Σε απασχολεί ακόμα κι αν είναι Υδροχόος, μπορεί να τα βρείτε γρήγορα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι κάτι καλό θα γίνει αυτή την περίοδο και αυτό σε κάνει πιο αισιόδοξος/η. Όμως, μπορεί αυτά που ήδη πιστεύεις να έχουν και μια δόση αυταπάτης, κυρίως για άτομα που έχουν υποσχεθεί ότι θα σταθούν δίπλα σου. Για αυτό μόνος/η σου ό, τι κάνεις για να μην έχεις παρατράγουδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί να έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και αυτό πιθανόν να σε κουράζει γιατί μπερδεύεσαι και ενοχλείσαι αν κυρίως πρέπει να μιλήσεις με πολλά άτομα. Το βλέπεις βέβαια ότι είναι αναγκαίο για την τρέχουσα καθημερινότητά σου.
Ερωτικά: Θα δεσμευτείς από κάποια λόγια που πρέπει να πεις για αυτό να προσέξεις γιατί αν δεν έχεις λύσει κάποιες διαφορές ανάμεσα σε εσένα και του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Θα έχεις μέσα σου θυμό και θα τον κρύψεις και ίσως πεις πράγματα που δεν τα πιστεύεις και τάζεις ή ακόμα και αποκρύπτεις κάτι που δεν σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Διχάζεσαι και δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για το πως θα κινηθείς. Η διαφορετικότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή σε βάζει να συνεργαστείς με άτομα που σου δίνουν κάτι άλλο και θα προχωρήσεις σε βαθιές αλλαγές, αλλά θα ελιχτείς γιατί υπάρχει αναγκαιότητα να μάθεις πράγματα. Να προσέξεις όμως γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από επιρροές τρίτων.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις μια καλή προοπτική να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και θα καταφέρεις να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Η πορεία σου αυτές τις ημέρες θα δείξει, αν τελικά έχεις την συγκρότηση να δημιουργήσεις ή να μείνεις πίσω.
Ερωτικά: Προσέχεις για να έχεις και υποχωρείς αλλά το κάνεις με τέτοιο διπλωματικό τρόπο που δεν φαίνεται αν φταις εσύ. Τα γυρίζεις και δεν κάνεις καμία νύξη γιατί δεν θέλεις να συγκρουστείς. Η επικοινωνία σου βέβαια δεν είναι τόσο ανοικτή γιατί έχεις κάποιες ευαισθησίες και λάθος εικόνα, οπότε προβληματίζεσαι αν θα πρέπει να κάνεις το βήμα με τον Δίδυμο, τον Παρθένο ή τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μιλήσεις για να ξεπεράσεις τις ενστάσεις που έχεις ακόμα και μέσα σου. Μπορεί να μην τα πεις όλα γιατί δεν θα έχεις την πλήρη εικόνα της κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλεις να γίνεις πιο ανάλαφρος/η και θα σε καθορίσει η καθημερινότητά σου γιατί θα ανοιχτείς από εκεί που δεν το περίμενες, θα παρασυρθείς και θα μιλήσεις. Το ζητούμενο είναι να μην ανοιχτείς πολύ και μετά το μετανιώσεις. Βιβλία και ψάξιμο για θέματα ψυχολογίας θα είναι η απασχόλησή σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αντιρρήσεις με τον τρόπο που χειρίζεται ο Δίδυμος την σχέση σας αλλά για να έχεις δικαιοσύνη, να μην ξεχνάς να μπαίνεις στην θέση του γιατί κρίνεις τα πράγματα εξ ιδίων. Με τον Ιχθύ μπορεί να έχεις μια καλύτερη αντιμετώπιση αλλά θα υπάρχουν θέματα επικοινωνίας και κατανόησης.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια πιο επικοινωνιακή πολιτική και κάπου πρέπει να ανοίξεις τα χαρτιά σου για να πάρεις και εσύ πληροφορίες. Δεν γίνεται να παίρνεις μόνο και να μην δίνεις τίποτε. Είναι πιο εύκολο να κάνεις ανταλλαγές παρά να κρατάς κρυφά στοιχεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και θα εκφράσεις τον εαυτό σου πιο εύκολα. Πιθανόν να βρεθείς σε ένα δίλημμα αν χρειαστεί να βγεις με τον τάδε φίλο ή την τάδε και για να μην χαλάσεις κανενός το χατίρι μπορεί τελικά να μείνεις μέσα για να μην παρεξηγηθείς. Αυτό που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή είναι να δείξεις περισσότερο τις γνώσεις σου που τις πιο πολλές φορές τις δείχνεις σε ακατάλληλη στιγμή.
Ερωτικά: Καλό είναι να μην δίνεις στο άλλο το πρόσωπο διπλό μήνυμα γιατί θα σε διχάσει τελικά και σένα. Αν είσαι ήδη σε σχέση αλλά σε ενδιαφέρει και ένα άλλο άτομο, είναι δύσκολο να το ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου γιατί άλλο μπορεί να θέλεις άλλα πράγματα από το κάθε άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις σήμερα αλλά πιθανόν να ακυρώσεις στο τέλος κάποιο από αυτά που έχεις προγραμματίσει γιατί μπορεί να μην κάνεις σωστή εκτίμηση του χρόνου. Από την άλλη αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχεις πολύ δουλειά κι ίσως κουράζεσαι περισσότερο από άλλες φορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Δεν θέλεις να δεις μερικές φορές ένα κομμάτι που μπορεί να σου λείπει και να σου δημιουργεί προβλήματα. Ίσως όμως σήμερα στο δώσει να το καταλάβεις ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου. Επειδή συχνά αποφεύγεις να συζητήσεις πράγματα που σε ενοχλούν είναι αναγκαίο για αυτό προσπάθησε λίγο παραπάνω γιατί αν δεν το κάνεις, θα δημιουργηθούν αδιέξοδα.
Ερωτικά: Η σωστή αντιμετώπιση απέναντι σε ένα Δίδυμο είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει από την πλευρά σου γιατί θα αναγκαστείς να δεσμευτείς με λόγια που πιθανόν να μην θέλεις να πεις αφού σου φαίνονται ότι είναι του αέρα. Σου κάνει εντύπωση πως μπορεί να σου ζητάει τέτοια πράγματα ενώ ξέρει ότι ενδεχομένως να μην του πεις αλήθεια. Αυτό που χρειάζεται να γίνει από εσένα είναι να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου για να μην υπάρχουν τόσες αντιθέσεις ανάμεσά σας. Με τον Ιχθύ θα είναι κάπως καλύτερα αλλά και εκεί θα τεθεί θέμα επικοινωνίας. Με τον Υδροχόο θα είσαι μια χαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να «αδειάσεις» κάποια άτομα που είστε μαζί γιατί με επιχειρήματα ή με γραπτά κείμενα θα αποδείξεις ότι αυτά που λένε δεν είναι και τόσο ασφαλή. Αλλά από την άλλη θα πετύχεις να κερδίσεις ένα ποσό χρημάτων που θέλεις, κάπως μειωμένα βέβαια ίσως γιατί το είχες υπολογίσει λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις ευδιαθεσία και θα βρεθείς με πολλούς φίλους για καφέ και κουβεντούλα. Ίσως επισκεφτείς ένα βιβλιοπωλείο να αγοράσεις βιβλία ή να παρακολουθήσεις μια ενδιαφέρουσα διάλεξη.
Ερωτικά: Ξεχνάς κάποιες αρνητικές συμπεριφορές και βρίσκεσαι στο σημείο να τα ξαναβρείς άμεσα με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το πιο βασικό είναι ότι μιλάς και εκτονώνεσαι αλλά και προσπαθείς να μάθεις τις προθέσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη και ο λόγος είναι ότι όταν θα σηκώσεις το τηλέφωνο για να διαπραγματευτείς για μια δουλειά θα μάθεις ότι σε έψαχνε και τελικά εσύ έκανες το βήμα. Οπότε αν ασχολείσαι με το εμπόριο θα κλείσεις άνετα κάποιες παραγγελίες που δεν τις περίμενες καν.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και ίσως να τα μπερδέψεις. Για αυτό αν έχεις κλείσει ραντεβού με ένα άτομο πρόσεξε μην ξεχάσεις κάποια άλλα που προηγούνταν και τα ξέχασες. Επίσης πρόσεξε τι θα πεις για κάποια άτομα γιατί μπορεί να δημιουργήσεις κακή εντύπωση για το άτομό σου.
Ερωτικά: Μιλάς, μιλάς και ίσως να εξαντλήσεις κάποιες ευκαιρίες που ήδη έχεις. Για αυτό καλύτερα να επικοινωνείς μεν αλλά να κρατάς και κάποια πράγματα για τον εαυτό σου γιατί πιθανόν να εκτεθείς χωρίς να το καταλάβεις. Μπερδέματα με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη για αυτό χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς σε συγκράτηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς από πολλές μεριές να αντλήσεις κάποιες πληροφορίες για να σταθείς στο επίπεδο που επιθυμείς για αυτό θα κάνεις επαφές με ορισμένα άτομα. Ίσως από την μεγάλη σου προσπάθεια να κουραστείς αλλά κάτι θα βγάλεις στο τέλος. Όσο ζεις θα μαθαίνεις και αυτό για σένα είναι σημαντικό.


Πηγή: astrology.gr